iProteqt: 3 jaar bescherming tegen vlekken en andere problemen

Je nieuwe meubel gegarandeerd goed beschermen tegen vlekken en drie jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen? Kies dan voor deze iProteqt service. Je ontvangt samen met je nieuwe zitmeubel ook een complete verzorgingsset om je nieuwe meubel in topconditie te houden. Dé ideale manier om je nieuwe zitmeubel zelf goed te beschermen tegen vlekken mét 3 jaar service en garantie.

Gratis professionele vlekkenservice aan huis

Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie die je zelf niet kunt verwijderen dan wordt de vlek de eerste drie jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van kinderen en of huisdieren worden drie jaar lang kosteloos en snel bij je thuis verwijderd. Met de iProteqt kit kun je je nieuwe meubel voorzien van hoogwaardige textielbescherming.

Drie jaar constructieservice

Met iProteqt ben je 3 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten. iProteqt gaat verder waar normale fabrieksgarantie ophoudt. Onze servicemonteurs verhelpen kosteloos constructieproblemen zoals: het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien, repareren van losgeraakte stiknaden en meer.

Hoe werkt het?

De iProteqt garantie en service is alléén geldig als deze wordt aangeschaft i.c.m. met het te behandelen meubel zoals een bank, fauteuil of eetkamerstoelen. De aankoopbon en het meegeleverde iProteqt-servicebewijs zijn gezamenlijk het garantiebewijs. Wil je aanspraak maken op de garantie en/of service? Neem dan contact met ons op of dien direct een service-aanvraag in via de iProteqt serviceportal.

  1. Impregneer met deze bijgeleverde set zelf snel en gemakkelijk jouw nieuwe zitmeubel
  2. Bewaar het servicebewijs in combinatie met de aankoopbon
  3. Probeer bij het ontstaan van een vlek om deze voorzichtig zelf te verwijderen met de bijgeleverde reiniger. Lukt dit niet? Plaats dan een servicemelding aan de hand van het bijgeleverde service bewijs zodat een specialist bij je thuis komt om het probleem te verhelpen.